Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med päron och kardemumma

 
Skriv ut

Måste testas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt samman smöret med resten av ingredienserna till smuldegen, i matberedare eller med hjälp av elvisp.
  2. Lägg hälften av smuldegen i en pajform, 28 cm i diameter. Platta till degen lite. Grädda i cirka 7 minuter i 200 grader i ugn.
  3. Ta ut formen och fördela päronskivorna på de gräddade smulorna. Strö över socker och kardemumma. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills Pajen är gyllenbrun.
  4. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.