Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och god Kasslergryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna kasslergryta tar bara 10 minuter att göra och kan serveras med ris, cous cous eller bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kassler i tärningar och stek dom lätt. Lägg i tomatpurén och strö över salvian. Lägg i creme fraichen och förkokta smålökar samt paprika i små bitar. Klart!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • catlover 4 augusti 2009

    Åt kasslergrytan till lunch idag, tyckte den smakade lite för mycket fraiche så jag kryddade på lite med salt och peppar och då blev det en fyrpoängare.

  • flabban 11 november 2011

    En mycket god vardagsrätt. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.