Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söderhavsfilé med stänk av citrus.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En riktigt matig och god fyllning blir det om man mixar en kycklingfilé med de övriga ingredienserna till fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa en filé, schalottenlök och vitlök. Pressa i saften från citronen, blanda i jordnötssmör och kokos. Krydda med kanel och koriander. Smaka av med salt och peppar. Skär en djup skåra i de övriga 4 filéerna, fördela fyllningen i dem och bind upp med bomullssnöre. Bryn filéerna i lite matfett i en tjockbottnad kastrull. Slå på buljongen och låt puttra under lock ca 25 min. Vänd kycklingen då och då. Tillsätt grädde och låt allt koka upp.
  2. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.