Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Godaste grytan jag någonsin ätit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéerna och skär dem i tjocka skivor, som sedan bultas ut med handen. Skär korvarna i skivor och bryn utan fett i en tjockbottnad gryta. Ta upp korven och lägg åt sidan. Bryn köttet, strö över salt, peppar och mejram. Dofta över vetemjölet och rör om. Sätt till syltlöken (spara spadet), oliverna och den strimlade paprikan. Slå över grädden, rör om, koka upp och lägg i korven. Sjud i ca 10 minuter. Smaka av och krydda ev ytterligare med lite av syltlöksspadet.
  2. Servera med ris, bandspagetti eller pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pippicarro 4 oktober 2008

    har ätit denna gryta som vi kallar kreleonsk gryta, vet inte riktigt hur det stavas ,,men ja , jag håller med den e super super gooo:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.