Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt dröm med pistagekräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dröm av smördegsplattor, toppad med pistagekräm och jorgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela smördegsplattorna i halvor, lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och pensla med äggula. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.
  3. Vispa créme fraiche med florsocker och vaniljsocker så att den blir tjock. Vänd ner pistagenötter. Skölj och snoppa jordgubbarna, halvera dem.
  4. Tryck ett hål i mitten av smördegen, fyll med pistagekräm och lägg på jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.