Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsur bärchutney

 
Skriv ut

Gott till kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur päronet och äpplet. Skär i små kuber.
  2. Skölj och rensa vinbären. Blanda päron- och äppelbitar, vinbär, vinäger, kanelstång, lagerblad och cayennepeppar i en kastrull. Låt koka i 10 minuter på medelvärme.
  3. Tillsätt Hermesetas Lättströ och Certo. Koka ytterligare 1 minut.
  4. Häll i rena glasburkar.
  5. Sätt på locken direkt och låt kallna. Hållbarhet: 6 månader i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.