- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkel och god för den som gillar ananas i maten.
Instruktioner
- Bryn köttet litet i taget i smör i en stekpanna, lägg över det brynta köttet efter hand i en gryta, tillsätt salt, peppar, vatten och buljongtärning, låt koka på svag värme ca 20 min.
- Skölj och strimla purjolök och vitkål. Låt ananasen rinna av men spar spadet. Skär ananasen i bitar. Rör ner grönsaker och ananas i grytan.
- Tillsätt ananasspad, soja, socker, vinäger och salt. Låt grytan koka ytterligare 5 min. Rör ut arrowrot eller potatismjöl i lite kallt vatten. Rör ner det i grytan. Låt den inte koka mer.
- Servera med ris.
Publicerat den
4 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar