Imponera på dina gäster med den här färgrika och läckra salladen som smaksätts med en stark senapsdressing.
255 kcal/portion
Instruktioner
- Skär brödskivorna i ½ cm tärningar. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och stek brödtärningarna ca 1 minut tills de blivit gyllene och knapriga. Låt dem rinna av på hushållspapper.
- Skala och riv morötterna och låt majsen rinna av. Skiva gurkan tunt. Finstrimla isbergssalladen.
- Varva sallad, morötter, gurka och majs i en stor glasskål. Gör dressingen genom att blanda majonnäs, yoghurt och senap väl. Smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över salladen i ett jämnt lager. Täck över salladsskålen med plastfolie och låt stå kallt fram till serveringen.
- Skölj tomaterna, skär i klyftor och lägg dem på salladen. Strö över krutongerna och persiljan och servera.
Publicerat den
24 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar