Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta med champinjonstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, mjöl och dill. Vik spättorna på mitten och panera dem i ströbrödsblandningen.
  2. Stek spättorna i matfett på medelstark värme tills köttet är vitt och fast, innertemperaturen ska vara 60 grader. Salta och peppra.
  3. Fräs svamp och lök i en kastrull. Tillsätt vitlök och crème fraiche när svampen fått färg. Salta och peppra.
  4. Riv ner några blad lollo rosso i svampstuvningen precis före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.