Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta på kinavis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfiléerna i ca 5 cm långa strimlor. Skala och hacka löken fint. Skölj böngroddarna. Skölj champinjonerna och skiva dem.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn lök och champinjoner snabbt, ca 2 minuter, på stark värme. Rör hela tiden.
  3. Rör ut maizenamjölet i buljongen. Tillsätt farin och soja. Häll över blandningen i pannan. Värm tills stuvningen tjocknar. Blanda ner böngroddarna. Håll varmt.
  4. Skaka fiskstrimlorna i en plastpåse där vetemjöl, salt och rödpeppar blandats.
  5. Fräs smöret i en panna. Stek fisken lätt ca 5 minuter.
  6. Lägg upp grönsaksblandningen på ett fat. Fördela fisken över och strö på rostade mandelflagor.
  7. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.