En lite annorlunda fiskrätt.
Instruktioner
- Skär fiskfiléerna i ca 5 cm långa strimlor.
Skala och hacka löken fint. Skölj böngroddarna. Skölj champinjonerna och skiva dem.
- Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn lök och champinjoner snabbt, ca 2 minuter, på stark värme. Rör hela tiden.
- Rör ut maizenamjölet i buljongen. Tillsätt farin och soja. Häll över blandningen i pannan. Värm tills stuvningen tjocknar. Blanda ner böngroddarna. Håll varmt.
- Skaka fiskstrimlorna i en plastpåse där vetemjöl, salt och rödpeppar blandats.
- Fräs smöret i en panna. Stek fisken lätt ca 5 minuter.
- Lägg upp grönsaksblandningen på ett fat. Fördela fisken över och strö på rostade mandelflagor.
- Servera med ris.
Publicerat den
5 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar