Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spättafilé med stekta ananasringar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god fiskrätt. Snabb lagad och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala eventuellt och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Vänd spättafiléerna först i uppvispat ägg och sedan i ströbrödet blandat med salt och peppar. Stek fisken i hälften av margarinet ca 3 minuter per sida.
  3. Låt ananasen rinna av. Stek ananasskivorna i resten av margarinet ca 1 minut per sida. Krydda skivorna med curry.
  4. Servera de nystekta filéerna toppade med ananasskivorna med kokt potatis och strimlade morötter.
  5. En brödskiva kan vara gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.