Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti Carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vår egna carbonara efter våra egna huvuden. Mycket god, enkel och snabb!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka pastan. Koka efter anvisning på paketet.
  2. Klipp ner baconet i mindre bitar i stekpannan. Stek det tillsammans med 2 pressade vitlöksklyftor. Baconet är färdigt när det börjar bli knaperstekt. Ta av från värmen.
  3. När pastan är kokt, häll av vattnet och låt pastan vara kvar i grytan.
  4. Börja med att röra i creme fraichen. Häll sedan i äggulorna. (Är pastan eller grytan för varm steks gulorna, det kan vara bra att tänka på. ) Rör ned baconet och sedan osten.
  5. Krydda med italiensk salladskrydda, salt och svartpeppar efter smak. Det är gott med mycket peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.