- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Vår egna carbonara efter våra egna huvuden. Mycket god, enkel och snabb!
Instruktioner
- Börja med att koka pastan. Koka efter anvisning på paketet.
- Klipp ner baconet i mindre bitar i stekpannan. Stek det tillsammans med 2 pressade vitlöksklyftor. Baconet är färdigt när det börjar bli knaperstekt. Ta av från värmen.
- När pastan är kokt, häll av vattnet och låt pastan vara kvar i grytan.
- Börja med att röra i creme fraichen. Häll sedan i äggulorna. (Är pastan eller grytan för varm steks gulorna, det kan vara bra att tänka på. ) Rör ned baconet och sedan osten.
- Krydda med italiensk salladskrydda, salt och svartpeppar efter smak. Det är gott med mycket peppar.
Publicerat den
17 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar