Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti carbonara

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Snabblagat och sunt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp en kastrull med vatten. Stek hackad lök och vitlök i oljan. Mal över massor med peppar (det är det som har gett rätten dess namn: kolarhustruns pasta).
  2. Rosta parmaskinkan i ugnen i 5 minuter tills den är knaprig (ca 200 grader).
  3. Stek purjolök, soltorkade tomater, fänkål och lök. Koka pastan och blanda ner grönsakerna. Tillsätt persiljan och till sist ett uppvispat ägg utrört med 2-3 msk vatten. Det ska stelna runt pastan. Servera direkt med en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.