Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med räkor, vitlök och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och fräsch pasta som går snabbt att göra. För att göra den vegetarisk kan man byta ut räkorna mot mozzarella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka spaghettin efter anvisningarna. Skala, hacka och fräs under tiden vitlök i olivoljan i en stekpanna tills den börjar mjukna. Kärna ur och hacka chilin och tillsätt den. Låt allt fräsa en minut och lägg sedan i tomaterna och koka ihop tills hälften av vätskan försvunnit.
  2. Vänd ner spaghettin i stekpannan och låt den bli varm. Vänd ner räkorna och spenaten och smaka av med salt och peppar.
  3. Tvätta och torka citronen och riv över lite av citronskalet på pastan. Pressa även över lite citronsaft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.