Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med keso, vitlök och tomat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Det här lättlagat, väldigt gott och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tomater och löksorter koka ihop så att en del av vätskan försvinner.
  2. Smöra en ugnssäker form.
  3. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra och ost. Sluta med tomatröra och ost.
  4. Grädda rätten i 200 graders ugnsvärme 20–25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.