En jättelätt, smakrik lasagne där man slipper laga ostsås gjord på mjölk, som bara bränner fast i kastrullen!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
Skala och hacka lök och vitlök.
Fräs löken i oljan och tillsätt tomaterna och socker.
Låt det småputtra i 5-10 minuter.
- Skiva zucchinin i 1 cm grova bitar.
Låt den koka med crème fraichen cirka 5 minuter.
Rör ner osten i såsen och smaka av med salt och peppar.
- Lägg lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form, och varva därefter med plattor, ostsås och tomatsås.
Lägg lite av den vita såsen överst och strö eventuellt lite parmesanost över.
Sätt mitt i ugnen cirka 20 minuter.
- Passar bra med en sallad till, som t.ex. innehåller ruccola.
Publicerat den
18 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar