Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med zucchini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättelätt, smakrik lasagne där man slipper laga ostsås gjord på mjölk, som bara bränner fast i kastrullen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken i oljan och tillsätt tomaterna och socker. Låt det småputtra i 5-10 minuter.
  2. Skiva zucchinin i 1 cm grova bitar. Låt den koka med crème fraichen cirka 5 minuter. Rör ner osten i såsen och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form, och varva därefter med plattor, ostsås och tomatsås. Lägg lite av den vita såsen överst och strö eventuellt lite parmesanost över. Sätt mitt i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Passar bra med en sallad till, som t.ex. innehåller ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.