Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris- och halloumipaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Paj med grekisk yoghurt, halloumi, Saganaki och toppad med sparris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. UGn 180 grader.
  2. Blanda ihop ströbröd, smör, äggulor, vatten och salt. Ställ i kylskåp i 30 minuter. Tryck därefter ut i en smord ugnsform.
  3. Koka sparris i 4 minuter. Ta ur sparrisen från vattnet och låt svalna.
  4. Vispa ägg och häll i yoghurten och den rivna osten. Salta och krydda med paprikapulver. Häll över i ugnsformen och sprid ut sparrisen ovanpå.
  5. Grädda i 30 minuter på 180 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marythecarybary 16 oktober 2012

    Mycket god paj! Roligt att göra något nytt med haloumi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.