Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrissoppa med fänkål och lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fräscha smaker!

Ingredienser

Instruktioner

Bryt av de träiga ändarna på sparrisen. Hacka löken och skiva fänkålen tunt. Koka lök och fänkkål i vin och vatten med de smulade buljongtärningarna i 5 min under lock. Lägg i sparrisen och koka i ytterligare 5 min. Mixa till en slät puré. Tillsätt grädde och mjölk och låt soppan koka upp. Smaka av med salt och peppar. Toppa soppan med strimlad lax och hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.