Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och apelsinsallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En härlig färgklick på buffébordet. God kontrast till de mer klassiska rätterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och riv ev spenaten i mindre bitar. Lägg upp på ett stort fat.
  2. Skala apelsinen och skär i mindre bitar, gärna hinnfria. Skala papayan, kärna ur och skär i mindre bitar. Fördela apelsin- och papayabitar över spenaten tillsammans med aprikoserna. Skölj och ansa rädisorna. Garnera med dem.
  3. Skaka ihop dressingen och smaka av med salt och peppar. Häll över lite av dressingen och servera mer vid sidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.