Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat och ostfylld quesadilla

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt vegetarisk förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och krama ur vattnet. Hacka den grovt och blanda med Crème fraiche. Strö över hälften av osten på 4 tortillabröd. Lägg på ett lager spenatfyllning och toppa med mer ost. Lägg på resterande bröd som lock. Pensla lite olja på bröden. Hetta upp en stekpanna eller grillpanna och rosta bröden på båda sidor tills de fått en fin gyllene färg och osten har smällt.
  2. Skär i mindre bitar och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.