Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och ostmuffins

 
Skriv ut

Baka gärna muffins i god tid. De går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka spenaten. Fräs den i olja 1-2 min under omrörning. Blanda ricottan och ägget i en skål. Rör i parmesan, mannagryn och pinjenötter. Blanda i spenaten. Salta och peppra. Ställ muffinsformarna i muffinsplåten och fördela smeten i dem. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Prova med provsticka. Låt svalna innan de lossas ur pappersformarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.