Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spett med pilgrimsmusslor och wasabisås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalorisnålt och gott med skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Låt pilgrimsmusslorna rinna av på ett hushållspapper. Pressa lite citron över dem. Häll av vattnet från burkärterna, skölj och mixa dem med crème fraiche. Smaka av med wasabi och salt.
  2. Värm grillen och trä upp 3 musslor på varje spett och grilla alla tillsammans på en gång i ca 2 minuter. Lägg riset på tallrikar och spetten över. Dekorera med flisor av chili, citronskalsfnas och basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.