Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt ananas med honung och glass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När man vill ha en snabb dessert och dessutom med få ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ananasringarna rinna av i ett durkslag. Torka dem med lite hushållspapper. Blanda honung och citronsaft i en kastrull. Låt koka ihop till en simmig sås och smaksätt med lite svartpeppar.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek ananasringarna i lite smör på hög värme ca 1 minut per sida. Servera med honungssåsen, glass och kokosflingor som rostats i en torr stekpanna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.