Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt gäddfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den lättfångade Fisken

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och file´a gäddan Panera den med ägg och ströbröd klicka i rejält med smör i stekpannan stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen Salta och peppra Äts med kokt potatis , p-mos eller stekt potatis. Varva med grönsaker efter tycke och smak

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • falsterbo 16 maj 2008

    Om man filéar en fisk, hur kan man då kolla när benen börjar släppa vid tillagning?

  • scuderiawalther 20 juli 2011

    Kanske har dom inte tagigt bort benen vid fileandet,bröstben(nederdelen efter nedre främre fenorn bakom (nedanför gälarna)) / ryggben kan ju vara kvar vilket är klantigt men helt vanligt av amatörer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.