Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kolja med kräftröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel men ändå lyxig rätt att servera när tiden är knapp!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten.
  2. Låt kräftorna rinna av. Dela varje tomat i fyra klyftor och skär bort kärnhuset. Skär tomatköttet i små tärningar.
  3. Hacka basilikan. Hacka kräftorna lite grovt. Blanda smetana med kräftor, tomathack och basilika. Smaka av med salt och peppar.
  4. Salta och peppra fisken. Vänd den i mjölet och stek den i smör ca 3 minuter på varje sida. Strimla isbergssalladen.
  5. Servera koljan med kokt potatis, sallad och kräftröra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.