Stek fisken i brynt smör och servera med fänkål och gubbröra.
Instruktioner
- Skrubba och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten med dillstjälkarna. Spara dillbladen till såsen.
- Skär fisken i portionsbitar. Ansa och skär fänkålen i klyftor.
- Skala och hacka äggen. Hacka ansjovis och dill. Blanda ägg, ansjovis och dill med lätt crème fraiche. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
- Bryn smöret i en kastrull och ställ åt sidan. Stek fänkålen i en stekpanna i lite av det brynta smöret ca 5 minuter.
- Stek fisken i resten av smöret ca 3 minuter per sida. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Servera den nystekta fisken med potatis, fänkål och sås.
Publicerat den
14 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar