Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta fiskpanetter med gurksås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Panerad fisk med en god gurksås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra filéerna, och vänd dem i ströbröd. Stek dem i en stekpanna med matfett på medelvärme, ca 3 minuter per sida.
  2. Blanda minifraiche med majonnäs och bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera fisken med sås, kokt potatis, sallad, räkor och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.