- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Dessa små stekta dubbelsmörgåsar har ansjovisfräs som fyllning och är enkla att göra.
Instruktioner
- Kantskär brödet så att skivorna blir lika stora. Hetta upp oljeblandat smör eller margarin i stor stekpanna, stek brödskivorna hastigt på båda sidor. Låt dem rinna av på hushållspapper.
- Häll av spadet från ansjovisfiléerna och låt dem rinna av. Skala löken och hacka den fint. Fräs löken i 2 msk matfett tills den blir glansig och börjar få färg. Hacka under tiden ansjovisfiléerna, vänd ner dem bland löken.
- Hacka äggen fint. Vänd ner lök/ansjovisfräset bland äggen, rör om så allting blir som en bredbar kräm. Blanda ner dillen.
- Bred ansjoviskrämen på de vita brödskivorna, tryck fast de mörka över, skär brödet med vass kniv i lagom stora trekanter eller avlånga, dubbla små sandwiches.
Publicerat den
20 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar