Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta strömmingsflundror

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strömmingen blir så saftig med persiljesmöret. Omega 3 så det förslår :-)

Ingredienser

Instruktioner

Rensa strömmingen från alla småben och torka den väl. Salta. Rör ihop smöret med önskad smaktillsats och lägg en klick på hälften av strömmingarna. Lägg sedan över de ofyllda strömmingarna och tryck till väl. Vänd flundrorna i vetemjöl, pensla dem med uppvispat ägg och vänd till sist i saltat rågmjöl. Stek dem vackert bruna och servera med citronskiva, hemgjort potatismos och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.