Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Storsjöhyttans rödingsallad med gröna såsen

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En underbart fräsch och god sallad som serveras med en lika god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sötpotatisen med skalet på. Skala och låt den svalna. Bryt isär blomkål och broccoli i buketter. Koka mjuka i lättsaltat vatten. Låt även de kallna.
  2. Bryt fisken i mindre bitar.
  3. Skiva potatis, sötpotatis och lök. Halvera tomaterna. Rosta pumpakärnorna lätt gyllenbruna i lättoljad stekpanna.
  4. Riv bitar av salladsbladen för hand. Blanda alla ingredienser på ett stort fat.
  5. Sås/dressing: Mixa alla ingredienser till en slät sås. Krydda med salt och grovmalen peppar. Om såsen är för tjock, späd med lite vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.