Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med senapssås

 
Skriv ut

Gott också som ensamrätt med potatismos till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en eldfast form. Lägg strömmingen med skinnsidan uppåt på en skärbräda, krydda med salt, peppar och lite dill. Rulla ihop med köttsidan ut och lägg rullarna tätt i formen.
  2. Rör samman senap och socker, tillsätt vitvinsvinäger. Rör i oljan, äggulan och sist det som är kvar av dillen. Häll såsen över strömmingen och strö sist över ströbröd. Grädda i 200 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.