Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsrullar under örtig sås

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Snabbt har du gjort kokt strömmingsfilé med en härlig sås gjord på matyoghurt, kesella, citron och färska örter. 460 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg strömmingsfiléerna på en skärbräda eller liknande. Fördela örter och salt på filéerna och rulla ihop. Lägg rullarna tätt i en kastrull, häll på vattnet. låt sjuda under lock ca 5 minuter. Låt rullarna kallna i kokspadet.
  2. Blanda matyoghurt med kesella, örter, citronskal och salt.
  3. Ta upp och lägg strömmingsrullarna på en tallrik och bred såsen över. Skölj och strimla salladen, skala och strimla moroten, skölj och skiva tomaten. Lägg grönsakerna bredvid fisken och strö hackad rödlök över.
  4. Servera med brödet till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.