Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strutsbiff med gorgonzolasmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till det goda men magra strutsköttet passar ett gorgonzolasmör bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa osten med en gaffel och blanda med smöret. Salta och peppra. Forma till en rulle och förvara kallt till serveringen.
  2. Krydda köttskivorna och stek dem i oljan ca 2 minuter på varje sida. Köttet är som bäst när det är rosa inuti och inte helt genomstekt.
  3. Servera med några skivor av smöret på varje köttskiva och gärna tillsammans med klyftpotatis. I brist på strutskött kan man använda oxfilé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.