Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad vitkål med vegobollar

 
Skriv ut

Just vitkål är som gjord att serveras i en härlig stuvning. Här paras den ihop med smarriga färdigköpta vegobollar, en snabb och god lösning om du inte orkar rulla själv. Finns bland annat Hälsans Kök och Anamma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint. Fräs i smör tills den mjuknar ordentligt. Strö över vetemjölet och vänd runt. Blanda ner dijonsenap, mjölk och grädde. Låt sjuda tills allt blir krämigt och kålen är mjuk. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Servera tillsammans med nystekta vegobollar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.