Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sufflémacka med limeräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här mackorna ser imponerande ut men är överraskande enkla att göra. Räkorna marineras i lime men det går bra att använda nyskalade naturella räkor också. Receptet är från Hemmets Veckotidning nr 38/08.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Räkorna: Blanda olja, limesaft och kryddor. Lägg i räkorna och rör om. Låt stå minst 30 minuter.
  2. Tina sparrisen om du använder fryst. Bred matfett på brödskivorna och lägg på sparrisen. Vispa äggvitorna styva och rör försiktigt i majonnäs, kryddor och hackad spenat. Lägg smeten ovanpå sparrisen.
  3. Gratinera mitt i 225° ugn 5-7 minuter. Toppa med de marinerade räkorna och servera mackorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.