Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergoda sillen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En sillrätt som tar tungan med sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola sillfiléerna under rinnande vatten och torka dem sen med hushållspapper,klipp i "gaffelbitar" Koka äggen hårda och skiva dem.
  2. Lägg upp sillbitarna på ett fat och täck med gräslök och äggskivor.Häll sen över gräddfilen eller crème fraichen och låt rätten stå åtminstone en timme gärna över natt i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.