Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superlätt mums kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Len och god kassler.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kasslern och lägg den i en ugnsfast form. Vispa grädden tjock i en bunke och blanda i ganska mycket kethup. Rör om. Grädden skall bli rosa. Peppra lite med vitpepppar. Smeta ut gräddblandningen på kasslern och lägg på champinjonerna. Låt stå i ugnen tills grädden flytit ut till tunn sås och allt fått lite fin färg. Serveras med kokt ris, rödavinbärsgelé och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.