Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp och fläskfilégryta

 
Skriv ut

Mustig och god gryta som passar bra till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva svampen och putsa och strimla fläskfilén.
  2. Bryn fläskfilén i en traktörpanna. Lägg i svampen och låt den steka med. Salta och peppra.
  3. Häll i vatten, portvin, soya och oxfond och låt detta sjuda tills hälften av vätskan är borta.
  4. Häll på matgrädden och red av med lite maizenaredning vid behov.
  5. Servera med nykokt tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.