Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgratinerade palsternackor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den som inte vill äta vegetariskt kompletterar med något kallt kött till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 250 grader
  2. Skala, skiva och förväll palsternackorna i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av.
  3. Lägg den tinade urkramade spenaten i en ugnssäker form. Täck med palsternackorna.
  4. Fräs svampen tills det " knäpper " i den. Strö över mjölet, rör om och späd med vätskan. Sjud i minst 10 minuter. Smaka av med lite salt.
  5. Häll stuvningen över palsternackorna. Strö på ost och gratinera ca 15 minuter. Sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.