Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgulasch med fetaostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En slags "cross-overgryta" med het chili, fetaost och svenska kantareller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i stora bitar och fräs den i smör. Salta och peppra och ställ åt sidan. Hacka löken grovt och vitlöken fint. Skär paprikan i bitar. Bryn allt i en stor gryta ett par minuter.
  2. Tillsätt tomatkross, tomatpuré, kryddor, buljongtärningar och vatten. Låt puttra i 30 minuter och lägg sedan i svampen. Låt puttra under lock ytterligare 7-8 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Smula fetaosten i matyoghurten och blanda ihop.
  4. Servera grytan med fetaostyoghurt, persilja och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.