Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampöverbakad kassler

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Älskar champinjoner så det här är ett bra recept.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka schalottenlökarna. Hacka champinjonerna. Fräs lök och svamp torrt i matfett. Riv den kokta potatisen och rör ner i fräset tillsammans med persiljan och timjan. Krydda. Tillaga 4 portioner hollandaisesås enligt anvisning på förpackning. Rör ner 0,5 dl av såsen i fräset. Fördela på 600 g skivad kassler och gratinera i 225° i 15 min. Servera med resten av såsen och potatisklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.