Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart kaviarbomb

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda crème fraiche, ost och en rödlök. Klä insidan av en skål med plastfolie och häll ned blandningen. Ställ i kylskåp någon timme. Stjälp upp blandningen på ett serveringsfat och ta bort plasten. Bred över ett lager svart stenbitsrom så att det täcker. Serveras med små, salta kex och rädisor som dippas i "bomben".

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sessan_2 30 december 2007

    Kaviarbomb är bland det godaste jag har ätit i den här kategorin "mat"!! Måste prövas! Jag fick receptet av en släkting för massa år sedan men kunde inte hitta det nu =( Efter mycket sökande hittade jag tillslut receptet här! TACK! En variant som jag själv gör är att använda en vanlig bakform med löstagbara kanter så att den blir plan på både ovan- och undersida. Sen klär jag kanterna med svart stenbitsrom och ovansidan med röd stenbitsrom (eller vice versa) så ser det ut som en läcker tårta! Man kan även blanda i lite av den röda rommen även i grundmassan! mmmm =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.