Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svenska julcupcakes

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Klassiska svenska julsmaker fast på ett roligare, modernt vis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör rumsvarmt margarin eller smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i sänder under omrörning. Rör ner gräddfil eller filmjölk och sist mjölet blandat med kryddor och bikarbonat. Gräddas i ca 15 min i mitten av ugnen i 200 grader.
  2. Hacka chokladen fint och smält den i vattenbad. Låt svalna lite grann. Rör ihop chokladen med philadelphiaosten och tillsätt apelsinskalet. Spritsa på cupcakesen. Dekorera med röda chokladlinser och en marsipantomte :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.