Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sydamerikansk fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna enkla fiskgryta är fylld av smaker och går snabbt att laga. 304 kcal/portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den röda löken. Hetta upp oljan i en kastrull på hög värme. Lägg i lök, kryddpeppar och chiliflingor och fräs 4-5 minuter tills blandningen börjar dofta och löken mjuknar.
  2. Tillsätt krossade tomater, oliver, apelsinsaft och kapris och koka upp. Låt sjuda under omrörning cirka 5 minuter tills allt är väl blandat.
  3. Lägg i fisken och sänk till låg värme. Lägg på locket och hetta upp cirka 10 minuter tills fisken är genomkokt. Låt inte blandningen koka eftersom fisken då kokar sönder. Strö över persilja och servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.