Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrrans läckra filmjölkslimpa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Ett mycket gott och saftigt bröd som kan rekommenderas. Hälsosamt dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä två avlånga brödformar, rymd ca 1 ½-2 lit, med bakplåtspapper.
  2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt gärna en smaksättning. Häll på sirap och filmjölk och blanda väl till en lös deg. Fyll formarna med degen och strö gärna över lite solroskärnor.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 55 minuter. Täck efter halva tiden med bakplåtspapper om brödet blir för mörkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.