Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Systrarna Eisenmans chaibröd med banan

 
Skriv ut

Doftande bröd med smak av juliga kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och bröa en avlång brödform.
  3. Smält smöret och låt svalna. Vispa socker och ägg poröst och rör sedan i smöret.
  4. Mosa bananerna och blanda ner i smeten tillsammans med gräddfil och kallt te.
  5. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
  6. Häll smeten i formen och grädda i ca 45 minuter. Kakan är färdig när den släpper från kanten och en provsticka är torr.
  7. Blanda florsocker och vatten till en tjockflytande smet och bred glasyren över kakan.
  8. Tips: Blanda hackade nötter, hackade torkad frukt och kokos och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.