Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tallrikshalstrad lax

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En enkel, snabb och god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Äppelsallad Riv äpplet, riv pepparroten. Blanda samman matlagningsyoghurt, rivet äpple, pepparrot, salt och peppar. Ställ kallt till servering.
  2. Laxen Sätt in tallrikar/assietter i kall ugn. Sätt den på 200 grader. (Eftersom du sätter in dem i en kall ugn behöver de inte vara ugnssäkra! jag har provat!)
  3. När gästerna kommit plocka fram max två tallrikar i taget.
  4. Ringla olivolja över de heta tallrikarna, bred ut 1-2 skivor lax, strö över grovmalen svartpeppar, flingsalt och några droppar olja över fisken. Klicka över äppelsallad och garnera med lökringar. Servera genast.
  5. Fortsätt med nästa par tallrikar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.