Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tanjas hallonkaka

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Använder samma smet till denna som till Pitekaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker och häll sedan i mjölken och det smälta margarinet.
  2. Blanda de torra ingredienserna med varandra och rör sedan ner i smeten.
  3. Bre ut smeten i en smörad ugnspanna och strö över hallonen.Man får ta hur mycket hallon man vill och jag som älskar hallon var ganska generös. Tryck ner hallonen något i smeten och grädda sedan i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter.
  4. Gräddningen kan variera beroende på hur mycket hallon man har men det är bara att känna av med en provsticka att den inte är för kladdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.