Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tekakor med korngryn

 
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 1 timme 25 minuter
Skriv ut

Detta är ett nytt recept som jag provat och det är bra Ej så svårt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke Koka upp vattnet, häll i korngrynen och låt svalna till 37 grader Häll över grynblandningen över jästen och, rör tills den löst sig.Tillsätt havregryn ägg,olja honung salt och mjöl. Låt jäsa under duk 30 minuter. Ta upp degen på mjölat bord. Jag förenklade receptet och rullade ut runda bullar och plattade till dem direkt på plåten Naggade dem med gaffel. Låt jäsa en gång till 30 miuter. Sätt under tiden ugnen på 225 grader. Grädda bröden i mitten av ugnen. Låt svalna under duk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.