Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyakigryta med wokgrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet i olja tillsammans med hackad vitlök. Salta och peppra. Tag upp köttet och stek grönsakerna några minuter, men utan att de förlorar sin spänst. Lägg tillbaka köttet och blanda med grönsakerna. Tillsätt teriyakisåsen och låt koka upp. Strö över sesamfrön. Servera grytan med ris och ev extra teriyakisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.